diumenge, 17 de març del 2013

Aconseguir una feina

M'imagino que he de donar bots d'alegria. Una feina. Després de tanta recerca-activa-ja tinc feina! Vaig trobar l'oferta a través d'un contacte (que és el que més funciona) quan ja estava decidida a agafar les maletes i anar-me'n. Les felicitacions dels meus amics i família, han estat d'una magnitud tal, que m'han semblat com si d'un fet vital més important es tractés, fet que no deixa de ser curiós. I és que, "amb la que està passant 'em puc sentir afortunada, encara que només sigui durant uns mesos. Des d'aquí us vull tornar a agrair els missatges afectuosos que em van arribar minuts abans de començar el primer dia, i al llarg d'ell, i que em mostren que l'amistat és un dels més grans tresors. 
 I si no volia brou, dues tasses (que per aquest capritxós temps preprimaveral, no aniria gens malament). També m'han concedit una beca, la sol·licitud de la qual vaig fer l'última setmana de termini, i que era la segona vegada que demanava. I encara que tots coneixem les condicions d'aquestes, és com si tot tornés a posar-se al seu lloc.
 A tot això, se li suma el fet d'estar en un projecte treball intel· lectual que també esperava amb veritable il·lusió, al que hauré de dedicar el poc temps que em quedarà durant aquest temps,  i que si tot va com ha d'anar, suposarà un altre assoliment del que em sentiré més que orgullosa.

6 comentaris:

  1. Moltes felicitats, noia! A mi també em va sortir la feina a la biblioteca quan ja me n'oblidava.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Helena! Treballar entre llibres, quina meravella.

      Elimina
  2. Moltíssimes felicitats! Me n'alegro que hagis rebut aquestes bones notícies.

    Records

    ResponElimina
  3. Sembla que París haurà d'esperar...O no?
    De tota manera les seves "llums" t'han acompanyat.
    París sempre hi serà.
    Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, ets benvingut de nou. Finalment, potser si que hi vaig amb el meu germà.

      Elimina

Gràcies pel teu comentari!