diumenge, 30 de desembre del 2012

La vie est belle

No perquè ho digui l'anunci del perfum, amb el mateix nom, d'una coneguda marca francesa de perfums. Ni per la pel·lícula, un clàssic ja del Nadal. La vie est belle, perquè sí.
Però no puc evitar buscar a la pàgina web del perfum, com ho han desenvolupat i si, tal i com imaginava, trobo tota una explicació, des de l'eslògan escollit fins com es va rodar l'anunci. He de reconèixer que el que més m'agrada, és el nom del perfum i els fils de strass (cristals de Swarovski potser?) amb els que els assistents a la festa semblen lligats a un guió preestablert. La veritat és que es un anuncio ple de simbologia i digne de ser estudiat fins l' últim detall. Per exemple, tots els assistents a la festa van vestits de negre (el negre és l'absència de color, és un color sense color), mentre la protagonista i la que decideix trencar amb aquests convencionalismes, porta un bonic vestit blanc. El blanc és la suma de tots els colors, és el color de la llum, s'associa amb el bé, la veritat, el que és nou,... I el que es deixa entreveure en aquesta festa és, precisamente que cadascú és lliure d'escollir el camí de la seva pròpia vida, de la seva pròpia vida bella.

2 comentaris:

  1. Justament avui emcomentava la meva filla petita que ara s'ha creat aquest nou estil d'anuncia que complementen els mitjans, de manera que internet és un accessori molt interessant de l'element anunciador més clàssic.
    Que la vida et sonrigui aquest nou any que ve!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eduard i bon any Nou 2013 també per a tu!
      una abraçada

      Elimina

Gràcies pel teu comentari!