divendres, 8 de febrer del 2008

Diàbolo, campana, cilíndric, tu què ets?

A veure noies, no em negareu que durant el dia d’avui no heu comentat això de la nova classificació que li han donat al nostre cos? (això també va per vosaltres que segur que us heu fet un tip de riure amb aquesta nova tipologia de la dona). Que si diàbolo (ja te tela el nom), campana (sense comentaris) o cilíndric (?). Ja els noms, parlen per ells mateixos i l’hem d’agrair al Ministerio de Sanidad y Consumo que hagi estat prenent mides de 10.415 dones d’entre 12 i 70 anys i desprès d’haver-les escanejats (tots vam poder veure a la tele com ho farien), per a treure algunes conclusions. Ara treballo, apart d’un altre lloc, en la biblioteca d’una escola i aquesta matí, fent un cafè a la sala de professors, on el 95 % són dones, ens ha fet molta gràcia llegir la noticia, en portada en molts diaris, i unes i altres es preguntaven què eren: que si jo diàbolo, que si jo crec que tu cilíndirc,... I jo em pregunto, on queda allò de la dona “botijo”, la dona guitarra, l’ampolla de Coca-cola,...

2 comentaris:

  1. Les noves talles no fan més que canviar els noms d'unes complexions físiques ja conegudes des de fa anys. Si de cas, refan l'arquetip en tots els casos eixamplant les mesures de tots ells.

    El problema actual és que gairebé tots els maniquís i models es corresponen amb el model "diàvolo", i amb una primesa exagerada. Això feia que, de rebot, les talles fossin massa primes inclús per a vestits aptes per les altres dues antropomorfitats, i que es veiessin desproporcionades respecte a diàbolo (unes amb massa melucs, altres sense corbes).

    Ho veig tant com un avís de fermesa davant les talles abusives, com una renovació dels patrons de talla, que tanmateix era necessari després de tants anys.

    Falta la talla "copa", especial per a les nadadores :-)

    ResponElimina
  2. Sí, realment no han fet més que donar-lis un nom més "actual".
    Per cert, que ja ha sortit la versió masculina...'Qui no té feina, el gat pentina'.

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!