divendres, 21 de setembre del 2007

L'amor: quan les peces encaixen


La vida és com un puzzle i com en aquest, s’ha de buscar la peça adient, que encaixi amb altra i aquestes amb les demés i així successivament, fins a completar el puzle. Cada peça del puzle, és un aspecte de la vida . Si una peça no es col·loca bé, les altres queden desencaixades. Un d’aquests aspectes és l’amor (de parella), i en aquest cas, és una peça que quan encaixa amb la peça d’un altra...es nota, oi?

4 comentaris:

  1. Quanta raó tens! I que important és l'amor en les nostres vides. L'amor fa que tot tingui sentit.

    ResponElimina
  2. L'amor dins un puzzle el veig massa bidimensional en l'espai i gens progressiu en el temps, alhora que s'equipara a altres factors més quotidians.

    Jo el veig amb una concepció d'harmonia de forces, que s'apropen i allunyen, en funció de la seva sintonia per factors tan inescrutables com fascinants.

    Com la gravetat dels planetes vers el sol, així com enre ells, amb els seus satèl·lits. Ja va dir Plató que l'amor movia les forces de l'univers, al ritme d'una música universal i eterna,

    http://195.91.169.228/e21/mp3/Mozart-Dvorak/13.mp3

    on mai saps quin pot ser la teva pròxima parella de ball per l'atzar de les respectives òrbites que dancen sense parar. Ni quan durarà, ni quina serà la proximitat que us farà fins tocar-vos.

    La passió del ball mai s'ha de perdre, així com apendre a fer-ho en parella posant en comú les respectives òrbites. Cada compàs és voluntat d'estimar i donar sentit a un atzar que no coneix el temps. Passió i voluntat d'estimar. Giro, gires, hi girem plegats.

    ResponElimina
  3. martini.amb.vodka,
    Sí que és important l'Amor sí. És com un tresor que cal preservar.
    Gràcies per la visita!

    ResponElimina
  4. Manel, l'harmonia de forces, poden ser una barreja d'atzar i voluntat?.Atzar, o no tant doncs no escollim perquè sí, i voluntat de que allò prosperi?.
    Salutacions!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!