dissabte, 5 d’abril del 2008

Aquí hi cap un televisor?

Fixeu-vos en aquest contenidor de brossa, situat a Gran de Gràcia, creieu que hi cap un televisor?. Doncs això és el que diuen que ha estat obstruint el sistema de ventilació i que ha provocat aquesta pudor que hi ha per tot el carrer, desde fa setmanes. Realment, no sé si és cert o què, pero no em negareu que s'ha de ser una mica brètol per llençar un televisor, primer a les escombraries, havent la deixalleria a Plaça Gal·la Placídia mateix i segon, per llençar-ho per aquest "tub", si és que ho van fer en aquest.

3 comentaris:

  1. Però com pot ser tan incívica la gent?

    ResponElimina
  2. Hòstia s'ha de ser ànimal!! Però bé, si l'han ficat per aquest forat, el televisor havia d'estar ben esmicolat, així que tampoc hauria potser de ser un gran problema, jeje.

    De tota manera aquests forats son molt petits, més encara del que em sembla mirant la foto, tant que molts cops crec (no els he fet servir mai) deu costar fer-hi cabre una bossa de basura normal (o la típica bossa del super plena a tope). Així que sempre he trobat aquest sistema molt "punyeteru".

    Per cert, he passat aquests dies pel carrer, i la pudor realment era molt desagradable, per la gent que hi viu o hi treballa devia ser insuportable.

    ResponElimina
  3. David: això també m'ho pregunto jo...

    Saforenc: em sembla que et donen bosses especials per a que hi càpiga al forat. Molt sovint, hi ha uns quants "fora de servei".
    Us deixo la noticia:
    http://paper.avui.cat/article//barcelona//122414/fa/pudor/gracia.html

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!