divendres, 13 de juliol del 2007

On és el Woody (Allen) ?

Els que sou de Barcelona i també els que no, segurament estareu farts de sentir per la ràdio, veure per la tv i llegir als diaris, què fa Woody Allen i el seu seguici, dia rere dia. Des que el genial director, va arribar a Barcelona, que no han parat de bombardejarnos amb la seva agenda;que si dina aquí, que si està en aquest hotel (Arts), que si esta rodant una escena prop de la platja, que si avui (per divendres) tallarà Passeig de Gràcia, que si ha tocat el clarinet amb la seva banda de jazz a l'Hotel (magnific!) Casa Fuster, etcétera. I els de Barcelona, som tan provincians, a vegades, que anem tot el dia rere d'ell, com si fos Déu. Aquest migdia mateix, quan he surtit de la feina i caminava cap a casa, he vist un munt de gent esperant davant de la Pedrera. I no, no eren els típics guiris que veig cada dia fent cua per a entrar-hi. Es notava que eren "locals", gent de tota mena, periodistes, mossos d'escuadra, etc. esperant que aparegués aquest homenet i la seva actriu, amb la resta d'actors, doncs per la tarda tenien previst rodar allà. I és que, en conya, cada matí li pregunto als de la feina, si saben on és el Woody avui?. I mireu que encara li queden mesos de rodatge, eh?...

6 comentaris:

  1. sisi fa ràbia i tot, és parla massa.
    Jo aniria a veure a la Scarlett però pq m'agrada xD

    ResponElimina
  2. Bé, també promociona, encara més?, la ciutat.
    Salutacions

    ResponElimina
  3. Trobo que ja s'està fen el ridícul amb tot aquest assumpte del Woody. La pel·lícula en si, ja és una bona promoció per Barcelona, no caldria fer tanta parafernalia. Ei, que a mi també m'agrada l'Scarlett. jeje.

    ResponElimina
  4. Si, és massa i massa poc pels directors d'aquí. Tot plegat un "Bienvenido Mr. Marshall" a la catalana..
    Salut!

    ResponElimina
  5. Es veritat, es parla massa. L'altre dia estaba rodant al mateix hotel que toca i SORPRESA, va firmar autografs i deixar que l'hi fesim fotos...es mes el que l'envolta que el personatge.

    ResponElimina
  6. Sí, tot queda a casa, oi?. Vaig veure com netejaven la vorera d'aquest hotel i que estava tallat el pas pels vianants...una mica exagerat.
    Salutacions

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!