dissabte, 30 d’abril de 2016

Sant Jordi 2016


Port de Barcelona. Autoria propia
¡A temps! encara hi sóc a temps d'escriure una breu nota relacionada amb el dia de Sant Jordi, ja que avui s'acaba el mes d'abril i  com dic jo 'El dia dura tot el mes' (això val per quan et felicitan tard, dir, 'mai no és tard').
El dia de Sant Jordi, que amenaçava pluja, al final es va aclarir i ens va deixar gaudir d'un dia assolejat, per passejar, tot i que cap al vespre es va enfosquir. En el meu cas, per donar un tomb amb les Golondrinas, amb dos bones amigues, fent la volta corta pel Port. Un caprici que tenia fa temps i que, amb el que m'està costant coincidir amb els amics que ja ténen familia (practicament gairebé tots), era aquell dia o ja endarrerir-lo molt.
Casa Batlló. Autoria propia
Per la nit, una altra bona amiga a la que no veia desde feia meses, em va convidar a sopar. Sempre agraden que ens regalin moments compartits, que són els que veritablement queden. Van anar a un petit restaurant a prop de Gala Placídia, i que està just sota d'on van viure ella i el seu, ara ja, marit quan van arribar a Barcelona. I precisament, en aquest mateix edifici i en el mateix apartament, vaig estar a punt de viure, uns anys abans de coneixer-los! Em fa pensar què petit és el món i  quines voltes que dóna la vida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!