diumenge, 8 de maig de 2011

El Putxet vs. Lesseps

Mireu bé aquestes dues fotografies d'un parc infantil. A quin dels dos portarieu als vostres fills a jugar? Quin dels dos creieu que convida més a estar-s'hi hores i hores i passar-s'ho bé?
Parc Putxet
Parc Lesseps
Un, envoltat amb una tanca de fusta, amb uns jocs de vius colors, que conviden a pujar i passar-s'hi hores i hores i interaccionar amb altres nens . L'altre, amb una tanca de metall, amb colors grisos, tristos i, en el meu parer, gens adequat per l'ús infantil del recinte. Amb només un gronxador i un tobogan per a tots els nens de la zona.
El primer, situat a General Mitre amb el carrer Putxet. En un espai reduit, tenint en compte que agafa gran part de la vorera. El segon, situat a la Plaça Lesseps enfront de la biblioteca Jaume Fuster, desaprofitant els grans espais que han quedat a la plaça. La distància entre ells? de només 400 metres...En això malbarata l'Ajuntament els diners dels nostres impostos? Què costava fer un parc infantil en condicions, tenint en compte  lo gran que ha quedat la plaça i el número de families que viuen a la zona?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!